?Ești tânăr

?Faci parte dintr-o comunitate și/sau minoritate etnică din România

?Vrei să fii cetățean activ

?Vrei să rezolvi anumite probleme din comunitatea ta

Dacă răspunsul tău este DA!

Vino alături de noi și de alți 70 de tineri din România și timp de 6 zile află mai multe despre valorile și principiile democrației, drepturile culturale versus democrație, conceptul de bună guvernare, formarea atitudinilor, drepturile omului, integritate și moralitate, cultură și democrație, management de proiect, precum și alte teme pe care participanții le vor propune.

Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Covasna (DJST), Asociația Pro Democrația (APD), Școala Națională de Studii Politice și Administrative (SNSPA), Ministerul Educației Naționale (MEN) și Consiliul Elevilor (CE) cu sprijinul  Ministerului Tineretului și Sportului organizează ȘCOALA NAȚIONALĂ PENTRU DEMOCRAȚIE EDIȚIA VI-A 2017, care va avea loc în perioada 29 august – 4 septembrie 2017, la Centrul de Agrement Pădureni, județul Covasna.

Tema principală a Școlii de Vară este Cetățenie activă – principiile și valorile democratice, și se adresează unui număr de 70 de tineri din România, precum și din rândul comunităților și/sau minorităților etnice ce se regăsesc în România, cu vârsta cuprinsă între 14 și 18 ani.

Cum poți participa?

Completează formularul online  la adresa . Persoanele minore, vor transmite pe e-mail acordul părinților, în vederea participării la eveniment.

Data limită pentru depunerea aplicațiilor: 15 august 2017, ora 23.59

Doar persoanele selectate vor fi contactate și informate prin e-mail în vederea transmiterii detaliilor legate de participare.

Participarea este gratuită, iar organizatorii vor acoperi costurile de cazare și masă. Costurile de transport NU sunt acoperite din proiect și vor fi suportate personal de către fiecare participant.

 

Persoane de contact:

DJST Covasna – Lazăr Cătălin, 0744 561 267, e-mail:djst.covasna@mts.ro

APD – Iuliana Iliescu, 0751 194 718, e-mail: iuliana.iliescu@apd.ro

 

SND 2017