?Ești tânăr

?Faci parte dintr-o comunitate sau minoritate etnică din România

?Vrei să fii cetățean activ

?Vrei să rezolvi anumite probleme din comunitatea ta

Dacă răspunsul tău este DA!

Vino alături de noi și de alți 60 de tineri din România și timp de 6 zile află mai multe despre cetățenia activă, valorile și principiile democrației, conceptul de bună guvernare,watchdog, care sunt instrumentele de prevenire a faptelor de corupție și cum le putem utiliza, despre comportamentul uman, scăderea vârstei de vot ,drepturile omului, toleranță și multiculturalitate.

 

Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Covasna (DJST), Asociația Pro Democrația (APD), Școala Națională de Studii Politice și Administrative (SNSPA) și Forumul Tinerilor din România (FTR) cu sprijinul  Ministerului Tineretului și Sportului organizează ȘCOALA DE VARĂ PENTRU DEMOCRAȚIE – EDIȚIA 2015, care va avea loc în perioada 3 – 9 august la Centrul de Agrement Pădureni, județul Covasna.

 

Tema principală a Școlii de Vară este Cetățenia activă – principiile și valorile democratice, și se adresează unui număr de 60 de tineri din România, din rândul comunităților sau minorităților etnice ce se regăsesc în România, cu vârsta cuprinsă între 14 și 35 de ani.

 

Cum poți participa?

Completează formularul online  și trimite-ne pe adresa de email djst.covasna@mts.ro un Curriculum Vitae. Persoanele minore,  vor transmite pe e-mail, alaturi de CV și acordul părinților, în vederea participării la eveniment.

 

Data limită pentru depunerea aplicațiilor: 15 iulie 2015, ora 23.59

 

Doar persoanele selectate vor fi contactate și informate prin e-mail în vederea transmiterii detaliilor legate de participare.

 

Participarea este gratuită, iar organizatorii vor acoperi costurile de cazare și masă. Costurile de transport NU sunt acoperite din proiect și vor fi suportate personal de către fiecare participant.

 

Persoane de contact:

DJST Covasna – Lazăr Cătălin, 0744 561 267, e-mail:djst.covasna@mts.ro

APD – Iuliana Iliescu, 0751 194 718, e-mail: iuliana.iliescu@apd.ro

FTR – Eliza Chirilă,  0768 857 726, e-mail: eliza.chirila@forumul-tinerilor.ro

 

Afis 2