PREMIERĂ NAȚIONALĂ LA GIURGIU

”E-CONSULTARE PUBLICĂ ÎN JUDEȚUL GIURGIU”

 

ASOCIAȚIA PRO DEMOCRAȚIA (APD) împreună cu PRIMĂRIA MUNICIPIULUI GIURGIU au plăcerea să vă invite vineri, 30 iunie 2023, de la ora 10.00, la Casa cu Flori (Mun. Giurgiu, Strada Nicolae Bălănescu nr. 36), la lansarea aplicației eParticipare, primul instrument digital din România de consultare publică pe telefonul mobil.

Începând din aceasta lună, deciziile de interes local și agenda publică a Primariei vor fi la îndemâna oricărui giurgiuvean, pe telefonul mobil! Asociația Pro Democrația și Primăria Municipiului Giurgiu invită giurgiuvenii să descarce aplicația eParticipare și să voteze soluții pentru două probleme de interes public cu impact semnificativ asupra locuitorilor orașului. La eveniment participă reprezentanții APD, decidenți din administrația publică locală și formatori de opinie.

Asociația Pro Democrația pregătește soluții și pentru giurgiuvenii care vor să se implice activ în viața cetății. În curând, aceștia vor putea iniția ei înșiși consultări publice asupra problemelor care privesc comunitatea.

 

Acest eveniment face parte din proiectul „E-consultare publică în județul Giurgiu” (SIPOCA 975/MySMIS 151317) implementat de Asociația Pro Democrația împreună cu partenerul de dezvoltare locală, Primăria Municipiului Giurgiu și este co-finanțat din Fondul Social European (FSE) prin Programul Operațional Capacitate Administrativă 2014-2020, axa prioritara 1 – Administrație publică și sistem judiciar accesibile și transparente, Componenta 1 CP14/2021- pentru regiunile mai puțin dezvoltate – Consolidarea capacității ONG-urilor și partenerilor sociali de a se implica în formularea și promovarea dezvoltării la nivel local, operațiunea – Introducerea de sisteme și standarde comune în administrația publică locală ce optimizează procesele orientate către beneficiari în concordanță cu SCAP, cod MySMIS 151317, cod SIPOCA 975.

 

Pentru mai multe informaţii, vă rugăm să o contactaţi pe Iuliana Iliescu, Manager de proiect, APD la tel: 0751 194 718  sau la adresa: iuliana.iliescu@apd.ro.

Lansare E-CONS_Informare 30 iunie