Header-POCA-color

 

 

 

 

ASOCIAȚIA PRO DEMOCRAȚIA împreună cu partenerul de dezvoltare locală PRIMĂRIA MUNICIPIULUI GIURGIU vă invită la a doua consultare publică prin intermediul aplicației mobile eParticipare.

 ”CU MIC, CU MARE, GIURGIU ePARTICIPĂ LA CONSULTARE!”

 Vineri, 28 iulie la Casa cu Flori, începând cu ora 11.00, împreună  cu invitații noștri, inițiem al doilea proces de consultare publică. Vom supune la vot alte două probleme de interes major pentru comunitatea giurgiuveană.

Totodată, în cadrul evenimentului vom prezenta rezultatele preliminare ale primei consultări publice, lansate luna trecută.

La eveniment vor participa experți din cadrul Asociației Pro Democrația, decidenți din administrația publică locală, reprezentanți ai mediului asociativ și formatori de opinie din Giurgiu.

Vă așteptăm la un eveniment unic la nivel național!

Acest eveniment face parte din proiectul ”E-consultare publică în județul Giurgiu”, cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Capacitate Administrativă 2014-2020, axa prioritara 1 – Administrație publică și sistem judiciar accesibile și transparente, Componenta 1 CP14/2021- pentru regiunile mai puțin dezvoltate – Consolidarea capacității ONG-urilor și partenerilor sociali de a se implica în formularea și promovarea dezvoltării la nivel local, operațiunea – Introducerea de sisteme și standarde comune în administrația publică locală ce optimizează procesele orientate către beneficiari în concordanță cu SCAP, cod MySMIS 151317, cod SIPOCA 975.

Vă rugăm să confirmați participarea dvs. până joi, 27 iulie 2023 la adresa de e-mail comunicată mai jos.

Pentru alte detalii sau întrebări privind proiectul, vă rugăm să o contactați pe dna Iuliana Iliescu, Manager proiect la telefon 0751 194 718 sau la adresa de email: iuliana.iliescu@apd.ro.

Agenda evenimentului poate fi  consultată aici – Invitatie_lansare aplicatie de consultare publica 2