Cover FB

 

Lucrurile bune se întâmplă la firul ierbii! Iar pentru ca lucrurile să se întâmple, este nevoie ca
fiecare actor din comunitate să fie implicat.
➡️ Aceasta este provocarea principală din cadrul proiectului ”E-consultare publică în județul Giurgiu”, proiect lansat astăzi de către Asociatia Pro Democratia (APD) și partenerul strategic Primaria Municipiului Giurgiu, prin care ne propunem drept obiectiv major implementarea unui sistem de e-consultare pentru luarea deciziilor publice de interes local printr-un parteneriat societate civilă – administrație publică și care susțin în mod direct interesele și inițiativele cetățenilor din Giurgiu.
În cadrul conferinței au luat cuvântul:
Ionel Muscalu, administratorul public al municipiului Giurgiu
Silviu Dumitrescu, viceprimar al municipiului Giurgiu
Marian Damian, viceprimar al municipiului Giurgiu
Viviana Anghel coordonator campanie e-consultare APD
Iuliana Iliescu, manager proiect APD
La conferință ne-am bucurat și de prezența societății civile (ONG, sindicate, asociații), angajați ai administrației locale și reprezentanți mass-media din Giurgiu.
Rezultatul final este instrumentul de e-consultare publică prin care giurgiuvenii vor putea vota direct și facil probleme de interes local pe de o parte, iar primăria Giurgiu va putea consulta cetățenii în timp real, pe de altă parte.
Mulțumim Primaria Municipiului Giurgiu pentru deschidere și importanța acordată acestui proiect și parteneriat.
”E-consultare publică în județul Giurgiu” este un proiect cofinanțat din Fondul Social European, prin Programul Operațional Capacitate Administrativă 2014-2020 | COD SIPOCA 975 / MySMIS 151317.
Conferința poate fi urmărită integral la acest link –

https://www.youtube.com/watch?v=Sf0B5y5rNLQ