banner-training_intersectional_discrimination

 

INVITAȚIE PENTRU LUCRĂTORII DE TINERET

 

DATA: 24./25. – 28. 08. 2024 (perioada include atât zilele de deplasare dus-întors, cât și zilele de eveniment)

LOCAȚIE: LJUBLJANA, SLOVENIA

SUBIECT: Discriminarea intersecțională în activitățile de tineret (Discriminarea de gen/rasă/etnie)

PARTICIPANȚI:  21 de lucrători de tineret din Slovenia, Italia și România (7 din fiecare țară); se va acorda prioritate celor care provin din zone în care stereotipurile de gen și rasiale sunt mai răspândite și celor care au propria experiență a identității intersecționale.

INFORMAȚII LOGISTICE ȘI ADMINISTRATIVE:

  • Cazare și masă: Youth Hostel Poljane, Ljubljana. Costurile sunt acoperite de către organizatori.
  • Costuri de călătorie: Costuri acoperite conform tarifelor unitare Erasmus+. Toate aranjamentele de călătorie vor fi făcute în colaborare cu organizatorii.

 

Aplică până pe 15 Iulie 2024.

AGENDĂ EVENIMENT:

Activități de formare pe durata a patru zile cu tema „La răscrucea inegalităților / discriminării” se va concentra în principal pe explorarea și înțelegerea discriminării intersecționale, analizând intersecțiile de gen, rasă și etnie, cauzele și consecințele acesteia. Participanții se vor angaja în exerciții practice, discuții și prezentări pentru a-și spori înțelegerea și pentru a dezvolta strategii de abordare a acestor probleme în activitatea cu tinerii.

PROGRAMUL EVENIMENTULUI:  RO_Invitation – TRAINING FOR YOUTH WORKERS (1)

 

ORGANIZATORI:

Forum for Equitable Development (Slovenia)

Institute Global (Slovenia)

Nosotras Onlus (ItalIA)

Asociatia Pro Democratia (Romania)

 

Considerăm că participarea  ta va contribui la succesul acestei formări și așteptăm cu nerăbdare opiniile tale valoroase și implicare activă.

Pentru întrebări și informații suplimentare, nu ezita să ne contactezi –  Iuliana Iliescu (Asociația Pro Democrația – partener local) la iuliana.iuliescu@apd.ro sau  Max Zimani (Institute Global – organizator principal) la zavodglobal@gmail.com.