SCOP

Organizatiile societatii civile romanesti te cheama miercuri, 13 august 2008, de la orele 18.45 la un maraton de dat mana. Ne vom intalni in doua grupuri – unul pe Sos. P. Kiseleff in fata Muzeului Taranului Roman si altul la Arcul de Triumf – si vom merge unii spre ceilalti pana la Ambasada Rusiei la Bucuresti (sos. P. Kiseleff nr. 6). Acolo ne vom da mana unii cu altii si vom aprinde lumanari in memoria victimelor din Georgia cerand incetarea confruntarilor armate din aceasta tara.

OBIECTIVE

ACTIVITATI

Vino impreuna cu prietenii tai pentru a arata lumii cum se mediaza conflictele si a-i indemna pe actorii internationali sa faca la fel! Alatura-te acestui gest de solidaritate pentru victimele conflictului din Georgia , vino sa dai mana cu un om oarecare!

DESCRIERE

Reguli:

La maratonul de dat mana se va vorbi doar in soapta. La acest eveniment se vor auzi si cele mai firave voci, nu doar opiniile celor mai puternici dintre noi.

Participantii la maraton nu isi pot aduce cu ei decat alte instrumente folositoare in timpul negocierii: pixuri si coli de scris, bunavointa si deschidere catre a asculta si opinia celorlalti, toleranta si respect fata de partenerii de dat mana.

Vezi si fluturasul in limba romana, engleza, georgiana si rusa.