SCOP

Desfasurat de Cluburile APD din Alexandria, Breaza, Bucuresti (Sectorul 3), Tandarei si Zimnicea si coordonat de Club APD Bucuresti, acest proiect a avut drept scop evaluarea activitatii Administratiei Publice Locale din cinci localitati pe baza obiectivelor si prioritatilor stabilite de catre alesii locali, atat in campania electorala, cat si in primii ani de mandat.

OBIECTIVE

El a urmarit, astfel, sporirea gradului de responsabilitate al reprezentantilor administratiei publice locale din cinci localitati fata de promisiunile pe baza carora au fost alesi si fata de obiectivele cu care si-au inceput mandatul, dar si implicarea cetatenilor in procesul de evaluare a activitatii APL din Alexandria, Breaza, Bucuresti (Sectorul 3), Tandarei si Zimnicea.

ACTIVITATI

In cadrul acestui proiect au fost implicati 1.462 de cetateni in procesul de evaluare a activitatii alesilor locali, cetateni care au completat chestionare de evaluare. Totodata, alesii locali (primari si consilieri) din 5 localitati si-au autoevaluat, pentru prima data, activitatea desfasurata pe durata actualului mandat in functie de obiectivele si promisiunile electorale.

DESCRIERE

In urma acestui proces de evaluare, a fost realizat un raport de evaluare a activitatii alesilor locali, La 3/4 de mandat, un studiu amplu pe 5 localitati, care cuprinde, deopotriva, opiniile cetatenilor in ceea ce priveste activitatea alesilor locali si opiniile alesilor locali referitor la propria lor activitate.

Aici puteti consulta raportul de evaluare La 3/4 de mandat.