ePARTICIPARE, prima aplicație din România de consultare publică pe telefonul mobil

 

ASOCIAȚIA PRO DEMOCRAȚIA (APD) împreună cu PRIMĂRIA MUNICIPIULUI GIURGIU au plăcerea să vă invite vineri, 28 iulie 2023, de la ora 11.00, la Casa cu Flori (Mun. Giurgiu, Strada Nicolae Bălănescu nr. 36), la a doua consultare publică prin intermediul aplicației mobile eParticipare, prima aplicație din România de consultare publică pe telefonul mobil. În cadrul evenimentului vom prezenta și rezultatele primei consultări publice, lansate luna trecută. Vor participa reprezentanți APD, decidenți din administrația publică locală și formatori de opinie.

CU MIC, CU MARE, GIURGIUVENII SUNT CONSULTAȚI PRIN ePARTICIPARE!”

Deciziile de interes local și agenda publică a Primăriei sunt acum la îndemâna oricărui giurgiuvean, pe telefonul mobil! Asociația Pro Democrația și Primăria Municipiului Giurgiu încurajează cetățenii să descarce aplicația eParticipare, să voteze soluții și să ofere feed-back pentru problemele de interes public cu impact semnificativ asupra orașului.

Acest eveniment face parte din proiectul „E-consultare publică în județul Giurgiu” (SIPOCA 975/MySMIS 151317) implementat de Asociația Pro Democrația împreună cu partenerul de dezvoltare locală, Primăria Municipiului Giurgiu și este co-finanțat din Fondul Social European (FSE) prin Programul Operațional Capacitate Administrativă 2014-2020, axa prioritara 1 – Administrație publică și sistem judiciar accesibile și transparente, Componenta 1 CP14/2021- pentru regiunile mai puțin dezvoltate – Consolidarea capacității ONG-urilor și partenerilor sociali de a se implica în formularea și promovarea dezvoltării la nivel local, operațiunea – Introducerea de sisteme și standarde comune în administrația publică locală ce optimizează procesele orientate către beneficiari în concordanță cu SCAP, cod MySMIS 151317, cod SIPOCA 975.

 

Pentru mai multe informaţii, vă rugăm să o contactaţi pe Iuliana Iliescu, Manager de proiect, APD la tel: 0751 194 718  sau la adresa: iuliana.iliescu@apd.ro.

Informare de presa_Agenda_E_consultare_28 iulie